If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Известие
Collapse
No announcement yet.
При смяна на диференциал? LSD диференциал за ТС - обединени теми
Ми така е, защото за дизелацитге си е на фиат. А това е част правена от тунинг фирма. Има още една които ги прави и с тях говорих, но те не са ми дали още цена.
В аутоделта за справка съшия диф е 3000 лв.
За кво ви е такъв диференциал бе? Той има смисъл, ако маторя разполага с някакъв приличен въртящ момент, а не мижавите 160-170 Нм, дето я се появят, я не, и то чак при 4000-5000 оборота
Зимата ще е много полезен. А и сега в по-голям завой като настъпа педала до краи и не завива. Тръгва да се влачи предницата. Но, най вече зимата ще върши много хубава работа. Аз самия се чудя дали дали да си купя или не. И още не съм решил. Ако стане да ми го продадат без ДДС тогава ще стане доста по поносимо... и при поръчка на 2 бройки и доставката ще падне на 2.
Скоро ремонтирах моята кутия за какво ще я разглобяваш. При сглабянето се използва само силикон гарнитури няма никъде. Не забравяй да развиеш датчика за задната скорост. Ако ти трябват някой части имам всичко без касетата на диференциала и синхронизатора за 3 та скорост. Успех.
За кво ви е такъв диференциал бе? Той има смисъл, ако маторя разполага с някакъв приличен въртящ момент, а не мижавите 160-170 Нм, дето я се появят, я не, и то чак при 4000-5000 оборота
Тука как се изсра нямам думи. Не е лоше да отидеш в Италия и да им обясниш колко са прости, че са слагали на 75-цата шпер от завода. Вече преиграваш с тия дизели излишно.
А сега по темата: На всяка кола ако ще и 30 коня да е шперът помага.
Към Пинко: Покарай една 33-ка (примерно) на мокро и ми кажи пак ли мислиш, че шперът или въобще диференциалът с повишено триене е излишен.
В общи линии постът ти беше напълно излишен и чист спам. Хората си търсят решение а ти прасто цъкаш по клавиатурата.
Пак по темата: Мисля си, че е 5 пъти по лесно да си намерите голямата кутия и да я сложите на колите си. Има малко преправяне вярно, но ако така или иначе ще хвърляте пари в тая насока си заслужава. В нея (голямата кутия) е ясно, че влиза Q2, пък и тя е доста по-здрава във всяко отношение. След преправянето мотора се вдига 3-4 см по-високо и следователно картера вече не е толкова уязвим. Ето ви тема за размисъл.
След преправянето мотора се вдига 3-4 см по-високо и следователно картера вече не е толкова уязвим. Ето ви тема за размисъл.
Яд ме е че не сложих сккут на V6 и ТС една до други да ги сравня, но имам някакво виждане как могат да се фанат, ама нещо твърде много размисъл ще ми дойде за да проумея как, и защо мотора отива 3-4 санти по нагоре.....тампоните не вярвам да се тунинговат, има едни преходници преди тампоните дето по върви да станат по къси???!!!!
"Anybody that tells me a good car is one that is light with low power to weight ratio is an amateur" - Kazutoshi Mizuno-designer of Nissan GTR
Цифра е да. Аз за това още се чудя. Поне с още някой да поръчаме два та да разделим доставката поне. Че само тя е 200 евра.
А от коя държава трябва да се доставят тези диференциали ?
AR 145 , 1.6 , 76 kw- ex; GT 1.9 JTD 110 KW
Posted by Bat Vas:Алфиста трябва да има минимум две коли, ако не иска да ходи с градски транспорт от време на време.
sigpic
Тука как се изсра нямам думи. Не е лоше да отидеш в Италия и да им обясниш колко са прости, че са слагали на 75-цата шпер от завода. Вече преиграваш с тия дизели излишно.
А сега по темата: На всяка кола ако ще и 30 коня да е шперът помага.
Към Пинко: Покарай една 33-ка (примерно) на мокро и ми кажи пак ли мислиш, че шперът или въобще диференциалът с повишено триене е излишен.
В общи линии постът ти беше напълно излишен и чист спам. Хората си търсят решение а ти прасто цъкаш по клавиатурата.
Пак по темата: Мисля си, че е 5 пъти по лесно да си намерите голямата кутия и да я сложите на колите си. Има малко преправяне вярно, но ако така или иначе ще хвърляте пари в тая насока си заслужава. В нея (голямата кутия) е ясно, че влиза Q2, пък и тя е доста по-здрава във всяко отношение. След преправянето мотора се вдига 3-4 см по-високо и следователно картера вече не е толкова уязвим. Ето ви тема за размисъл.
Коя е тази голяма кутия? От В6 ли? Тя май не може да стане за ТС?
А инче картера на 156 не е никак на ниско. Никога не съм удрял предницата някъде. Бронята е доста по ниско от картера и щом нея не съм удрял значи всичко е наред.
Коя е тази голяма кутия? От В6 ли? Тя май не може да стане за ТС?
А инче картера на 156 не е никак на ниско. Никога не съм удрял предницата някъде. Бронята е доста по ниско от картера и щом нея не съм удрял значи всичко е наред.
Comment